Privacy
Escape Room

Privacy
Escape Room

Privacy awareness als beleving in de vorm van een escape room. Een enerverende sessie bestaande uit de uitdaging om gezamenlijk binnen de gestelde tijd alle AVG-gerelateerde opdrachten te vinden en op te lossen (challenge) waarna een ruime retrospectie plaatsvindt waarmee privacybewustwording wordt bereikt (debriefing). De gehele Privacy Escape Room beslaat zo’n twee-en-een-half uur en vereist geen voorkennis. Wel lef.

Challenge

In een team van 5-9 personen zien te overleven door in max. anderhalf uur een reeks taken uit te voeren en puzzels te ontrafelen om uiteindelijk een bom te ontmantelen. In de opdrachten komen kenmerkende onderdelen uit de AVG aan bod. Aan de challenge gaat een korte introductie van 10 min. vooraf.

Debriefing

Een half uur ontspannen terugblikken op het verloop van de challenge, welke AVG-onderdelen het waren en wat deze betekenen. Aanvullende informatie wordt hierbij verstrekt om het in de juiste context te plaatsen en een volledig beeld te schetsen. Aan de debrief gaat een korte pauze van 10 min. vooraf.

×

Hallo. Selecteer met wie je wilt chatten over onze dienstverlening. Inhoudelijke ondersteuning per chat is alleen mogelijk als je Privacy Support hebt afgenomen.

×