Privacy Escape Room

Een game waarin een team van 6-9 personen moet zien te overleven door op tijd een bom onschadelijk te maken en de ruimte te verlaten. Hiervoor krijgt het team cryptische aanwijzingen (of moet deze zien te vinden) die hen stapje voor stapje verder brengt. De puzzels en raadsels moeten zo snel mogelijk met elkaar ontrafeld worden maar uiterlijk binnen 90 minuten! Een goede tijd kan alleen neergezet worden door hints te vinden, logisch na te denken, associaties te leggen en een goede combinatie te vinden tussen werk verdelen en samenwerken. Sleutels, codes, kistjes en andere rekwisieten kunnen verwacht worden. De opdrachten staan in het teken van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) oftewel de nieuwe privacywetgeving. Voorkennis is niet nodig.

Na de game wordt ontspannen teruggeblikt op het verloop en staan we kort stil bij de AVG-onderdelen die voorbij kwamen. De Privacy Escape Room combineert daarmee een enerverende activiteit met AVG-bewustwording. In te zetten als een ludieke vorm van awareness, herhalingstraining of als een leuk (bedrijfs)uitje.

×

Hallo. Selecteer met wie je wilt chatten over onze dienstverlening. Inhoudelijke ondersteuning per chat is alleen mogelijk als je Privacy Support hebt afgenomen.

×