4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 24 reviews)
Uitstekend58%
Heel goed42%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Privacy Escape Room

Een enerverende privacy awareness training op locatie met een briefing, challenge en debriefing voor teams van 6 tot 9 personen.

4,5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 16 reviews)
Uitstekend50%
Heel goed50%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Leuk, Leerzaam & Chaotisch

Rated 4 out of 5
03/17/2022

Gedurende het spel heb je niet direct het idee dat je iets leert, maar als je het achteraf gaat nabespreken wel.

Door het op een leuke manier te brengen ben je er wel actief mee bezig.

(Met 9 mensen is het wel wat chaotisch)

Bepaalde onderdelen werkten niet helemaal lekker mee, maar dat kan ook heel goed user-error zijn. 🙂

Great fun!

Rated 5 out of 5
09/04/2020

Excellent design to incorporate learning into a game. Tops!

Leuk escaperoom

Rated 4 out of 5
09/04/2020

Was a bit hard since my Dutch is not that great. But great nonetheless!

Geen titel

Rated 5 out of 5
09/04/2020

Erg leuke escaperoom! Met veel enthousiasme !

Super interessant, wel pittig

Rated 4 out of 5
09/04/2020

Interessante escape room met veel puzzels. Af en toe iets te pittig, zeker omdat één persoon alleen over bepaalde gegevens en hulpmiddelen beschikt.

Privacy Officer

Uw externe bij de Autoriteit Persoonsgegevens geregistreerde Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG).

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Het veld rond privacy kent voor Nico geen geheimen meer.

Rated 5 out of 5
03/09/2020

Zijn kwaliteiten als (internationaal) scheidsrechter onderscheiden Nico ook zakelijk. Hij is expert op privacy wet- en regelgeving, weet effectieve werkrelaties tot stand te brengen voor een maximaal resultaat, kan doeltreffend communiceren en durft waar nodig in te grijpen wanneer de regels in het gedrang komen.

Geen titel

Rated 5 out of 5
02/21/2020

Privacy is zijn passie en hij is gedreven om ervoor te zorgen dat dit onderwerp de juiste aandacht binnen een organisatie krijgt. Op basis van zijn uitgebreide kennis kan hij een organisatie hierbij goed ondersteunen en daarbij op momenten de juiste kritische vragen stellen.

“Handelen vanuit de geest van de wet, met optimale aandacht voor de business uitdagingen”

Rated 5 out of 5
02/20/2020

Nico is een mooi mens met een zuiver moreel kompas. Integriteit en privacy zijn sterke pijlers in zijn handelen. Kritisch maar rechtvaardig jaagt hij aan en houdt de organisatie scherp. Hij is een prettige gesprekspartner die ons meerdere malen heeft gespiegeld in strategische keuzes en kijkt hierbij vooral naar de mogelijkheden.

Veel kennis en actief bijblijven met de maatschappelijke discussie.

Nico maakt actief onderdeel uit van de privacy gemeenschap (EU, AP en ICT Nederland) Hierdoor is er geen gebrek aan up-to-date kennis en blijft hij bij met de maatschappelijke discussie.

Privacy en informatiebeveiliging zijn in zeer goede handen. Waar Nico zich vooral in onderscheid is de heldere visie over mogelijkheden en kansen van de AVG in relatie tot business uitdagingen en innovatie.

Geen titel

Rated 5 out of 5
02/17/2020

Privacy Support

Actuele privacykennis op afstand voor ad hoc ondersteuning van uw organisatie omdat de complexiteit of capaciteit er even om vraagt.

4,5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend50%
Heel goed50%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

A genuine subject matter expert

Rated 4 out of 5
03/06/2020

Nico is a genuine data protection/data privacy subject matter expert who, unlike many, seeks to integrate data protection within a broader ethical paradigm. He combines this with business-oriented pragmatism, ands solid depth of knowledge and experience. His collaborative approach makes him accessible and helpful and his sense of humor makes a complex area of law fun.

Snel adequaat en kundig

Rated 5 out of 5
03/05/2020

Vanuit mijn functie als Global HSE manager bij Ultimaker, had ik een dringende vraag inzake privacy. Privius kon ik direct telefonisch bereiken en Nico Nijenhuis was breid mij gelijk te woord te staan en van een zeer informatief en kundig antwoord te voorzien waarin hij duidelijk afbekende wat mijn rechten, maar ook vooral ook wat deze niet zijn in deze.

Correct, snel en kundig

Rated 4 out of 5
02/25/2020

Voor een interne richtlijn over het (niet) gebruiken van persoonsgegevens voor testdoeleinden trof ik op internet een stuk van Nico waar ik precies naar zocht. Hierover nog een goed contact met hem gehad. Slimme gast die het leuk vindt wat hij doet!

Geen titel

Rated 5 out of 5
02/20/2020

In het gesprek werd duidelijk dat er veel meer mag dan we denken en dat er ook een belangrijke ethische kant aan het verhaal zit die aandacht behoeft. Met het beschrijven van wat wel en niet mag roepen we als school vragen op en creëren we kaders die niet altijd nodig zijn. Uit voorzorg is het privacybeleid vaak rigoureuzer dan nodig is om gedoe te voorkomen.

Ik vind het nog steeds een ingewikkeld onderwerp omdat ik zelf vaak geen antwoord kan geven op vragen van ouders hierover. Ik vind het daarom fijn om je als betrokken ouder af en toe te bevragen over dit onderwerp.

×

Hallo. Selecteer met wie je wilt chatten over onze dienstverlening. Inhoudelijke ondersteuning per chat is alleen mogelijk als je Privacy Support hebt afgenomen.

×